Izjava o varovanju osebnih podatkov

KAJ JE PIŠKOTEK?

Piškotek je kratko besedilo, ki ga spletna stran, ki jo obiščete, pošlje brskalniku. Tako je lahko vaš naslednji obisk iste spletne strani bolj uporaben in lažji, tudi hitrejši.

Piškotki imajo pomembno vlogo. Uporaba spleta bi bila brez njih znatno manj prijetna. Piškotki omogočajo spletnim aplikacijam da se odzovejo na vas kot posameznika in vam ponudijo boljšo uporabniško izkušnjo.

Piškotke uporabljamo za zbiranje informacij in identifikacijo uporabnikov spletne strani. To nam pomaga analizirati podatke o dogajanju na spletni strani. S tem lahko izboljšamo naše spletne strani in jih prikrojimo za posamezne potrebe strank. Podatke uporabljamo izključno za namene statistične analize in jih ne delimo s tretjimi osebami.

Piškotek nam nikakor ne daje dostopa do vašega računalnika ali kakršne koli informacije o vas, razen podatkov, ki ste jih izbrali, da delite z nami. Uporabo piškotkov lahko sprejmete ali zavrnete. Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejme piškotke, vendar lahko običajno spremenite nastavitve svojega brskalnika, da bo zavrnil piškotke, če to želite. To  pa lahko prepreči, da bi v celoti izkoristiti vse ponujene možnosti uporabe spletne strani.


Z uporabo naših spletnih strani in storitev se strinjate z uporabo piškotkov.

KATERE PIŠKOTKE UPORABLJAMO?

V spodnji tabeli so navedeni piškotki, ki jih uporablja spletna stran www.mcomp.si. Naveden je tudi njihov namen.

 

PiškotekNamenUpravljalec / čas trajanja

PHPSESSIDid trenutne sejesistem / ob koncu trenutne seje

cookiesDirectivedovoljenje za uporabo piškotkovsistem / 1 leto

_utmaspletna analitikaGoogle / 2 leti

_utmbspletna analitikaGoogle / 30 minut

_utmcspletna analitikaGoogle / ob koncu trenutne seje

_utmzspletna analitikaGoogle / 6 mesecev

 

VEČ INFORMACIJ

Priporočamo vam, da si pred morebitnim izklopom preberete, kaj piškotki sploh so in zakaj niso vsi piškotki zlobni, ter kakšne nastavitve uporabljamo za uporabo zunanjih storitev:

 

Kaj so piškotki in kako jih izklopim

Smernice IPRS o uporabi piškotkov

Google privacy policy (v angleščini)

Več o storitvi Google Analytics (v angleščini)