Hitri antigenski testi – Antigen Rapid Test Kit SARS-CoV-2, Lepu Medical

Priporočamo  
41033
ANTIGEN
OSTALE ZNAMKE
Ostalo
Novo
Na zalogi v prodajalni

Predvidena dostava na vaš naslov: 24.09.2021


Tehnične podrobnosti

Blagovna znamka OSTALE ZNAMKE
Zaloga Na zalogi

Opis izdelka

Medicinski pripomoček Rapid Sars COV-2 hitri antigenski test je enostopenjski in vitro test, ki temelji na imunokromatografiji.
Zasnovan je za hitro kvalitativno določanje antigena virusa SARS-CoV-2 v brisih iz anteriornega (sprednjega) dela nosne votline pri osebah s sumom na COVID-19 v prvih sedmih dneh po pojavu simptomov.
Hitri antigenski test za SARS-CoV-2 se ne sme uporabljati kot edina osnova za diagnozo ali izključitev okužbe s SARS-CoV-2. Otrokom, mlajšim od 14 let, naj pomaga odrasla oseba.


Podroben opis

Omejitve

1. Test se uporablja le za kvalitativno odkrivanje antigena virusa SARS-CoV-2 v vzorcih brisa anteriornega (sprednjega) dela nosne votline. Natančne koncentracije antigena virusa SARS-CoV-2 v okviru tega testa ni mogoče določiti.

2. Pravilno vzorčenje je ključnega pomena. Neupoštevanje postopka lahko privede do netočnih rezultatov testa. Nepravilen odvzem, shranjevanje ali tudi zamrzovanje in odmrzovanje vzorca lahko privede do netočnih rezultatov testa.

3. Če je virusna obremenitev vzorca pod mejo zaznavanja testa, je lahko rezultat testa negativen.

4. Tako kot pri vseh ostalih diagnostičnih testih, končna klinična diagnoza ne sme temeljiti na rezultatih enega samega testa, temveč ga mora zdravnik določiti po oceni vseh kliničnih in laboratorijskih rezultatov.

5. Negativni rezultat ne izključuje virusne okužbe, razen SARS-CoV-2, in če obstaja sum na COVID-19, ga je treba potrditi z molekularnimi diagnostičnimi metodami.

6. Pozitiven rezultat ne izključuje sočasne okužbe z drugimi povzročitelji bolezni.

7. S hitrim antigenskim testom za SARS-CoV-2 lahko zaznamo živ in neživ SARS-CoV-2 material. Uspešnost hitrega antigenskega testa za SARS-CoV-2 je odvisna od virusne obremenitve in morda ne bo povezana z drugimi diagnostičnimi metodami, ki so opravljene na istem vzorcu.

8. Uporabniki morajo vzorce testirati čim prej po odvzemu vzorca in vsaj v dveh urah po odvzemu vzorca.

9. Občutljivost brisov iz nosu ali ustnega dela žrela (orofaringealno) je lahko manjša kot pri brisih iz nosnega dela žrela (iz nazofarinksa). Priporočljivo je, da nazofaringealni bris uporabljajo zdravstveni delavci.

10. Monoklonska protitelesa, ki so bila podvržena manjšim spremembam aminokislin v ciljni epitopski regiji, morda ne bodo mogla zaznati virusov SARS-CoV-2 ali pa jih bodo zaznala z manjšo občutljivostjo.

11. Količina antigena v vzorcu se lahko s podaljšanim trajanjem bolezni zmanjša. Vzorci, ki so bili odvzeti po 5. do 7. dnevu bolezni, bodo najverjetneje negativni v primerjavi z RT-PCR testom.

12. Komplet je validiran s priloženimi palčkami za brise. Uporaba alternativnih palčk za brise lahko povzroči napačne negativne rezultate.

13. Veljavnost hitrega antigenskega testa za SARS-CoV-2 ni bila dokazana za identifikacijo/potrditev izolatov iz tkivnih kultur in se v ta namen ne sme uporabljati.

14. Navzkrižna reaktivnost testa je bila ocenjena s testiranjem virusov in drugih mikroorganizmov. Končne testne koncentracije virusov in drugih mikroorganizmov so dokumentirane v študiji navzkrižne reaktivnosti. V njih našteti virusi in drugi mikroorganizmi, z izjemo humanega SARS-koronavirusa, nimajo vpliva na rezultate tega testa. Pozitivni rezultati testov ne izključujejo sočasne okužbe z drugimi povzročitelji. Pozitivni rezultati se lahko pojavijo v primerih okužbe s SARS-CoV.

Mnenja in ocene kupcev za "Hitri antigenski testi – Antigen Rapid Test Kit SARS-CoV-2, Lepu Medical"

Povprečna ocena: 0,00 od 5 temelji na 0 ocenah.

Če ste izdelek že kupili, bomo vašega mnenja zelo veseli!

Sorodni izdelki
Slika izdelka: Pretvornik E-Green micro HDMI (M) - HDMI (F)

Pretvornik E-Green micro HDMI (M) - HDMI (F)

Na zalogi v skladišču
Slika izdelka: LG optični pogon DVD-RW GH24NSD1

LG optični pogon DVD-RW GH24NSD1

Na zalogi v skladišču
13,99 € Dodaj v košarico
Slika izdelka: Pretvornik za Apple napajalnike US v EU

Pretvornik za Apple napajalnike US v EU

Na zalogi v skladišču
Slika izdelka: Google Nest Mini, zvočnik (ogljena barva)

Google Nest Mini, zvočnik (ogljena barva)

Na zalogi v skladišču
35,99 € Dodaj v košarico
Slika izdelka: ULIČNA SOLARNA SVETILKA DRIWEI 120W (400W) LED Z DALJINCOM

ULIČNA SOLARNA SVETILKA DRIWEI 120W (400W) LED Z...

Na zalogi v prodajalni
170,00 € 99,90 € Dodaj v košarico
Slika izdelka: Pretvornik E-Green HDMI (F) - HDMI (F)

Pretvornik E-Green HDMI (F) - HDMI (F)

Na zalogi v skladišču