Računalniški Servis na Terenu

080 35 36

Ljubljana - Okolica

Hitri in učinkoviti Pick-Up računalniški servis prinaša tehnično rešitev kar na vaš prag! Brez skrbi glede transporta vaše opreme – mi pridemo do vas. Prevzamemo vaš računalnik, odpravimo težave, ga temeljito pregledamo in vam ga vrnemo v najkrajšem možnem času. Zagotavljamo zanesljivo storitev in brezskrbno rešitev.

Storitve

Računalniški Servis na Terenu

Ste v stiski zaradi težav z računalnikom? Potrebujete nemudoma strokovno pomoč na domu ali v podjetju? Naša ekipa tehnikov za računalniški servis na terenu vam je na voljo, da vam pomaga rešiti težave in optimizira delovanje vaše računalniške opreme.

Presnemavanje VHS kaset

Imate doma škatlo polno starih VHS kaset, ki ste jih skrbno shranili skozi leta? Ne dovolite, da se vaši dragoceni spomini na družinske počitnice, rojstnodnevne zabave in druge posebne trenutke izgubijo v času! Pri nas vam ponujamo profesionalno presnemavanje VHS kaset na DVD in USB medij, da bodo vaši spomini večni in enostavno dostopni.

Izdelava Spletnih Strani

Ali želite imeti svojo lastno spletno stran, vendar ne veste, kje začeti? Pri nas vam ponujamo storitve izdelave modernih internetnih strani, ki vam bodo pomagale predstaviti vašo idejo, podjetje ali projekt na spletu.

Pomoč in Uvajanje v računalništvo

Ste na začetku svoje poti v svet računalništva ali pa potrebujete dodatno pomoč pri uporabi računalnika? Naša ekipa izkušenih mentorjev za pomoč in uvajanje v računalništvo je tukaj, da vam pomaga na terenu, prilagojeno vašim potrebam. Naši strokovnjaki bodo prišli k vam domov in vam pomagali razumeti osnove računalništva ali odpravili konkretne težave.

Ponudbo artiklov si poglejte pri našem partnerju

Po mnenju eden redkih servisov, ki vejo kaj delajo. Hitri in cenovno ugodni. Priporocam

Naključno Google mnenje

O nas

Vaš Partner za Računalniško Opremo in Servis

Smo vodilno podjetje, ki že od leta 2008 ponuja širok spekter kakovostnih storitev na področju servisa računalniške opreme. S ponosom smo postali zanesljiv partner za posameznike, mala in srednje velika podjetja, ter različne organizacije, ki potrebujejo strokovno podporo za svoje računalniške potrebe.

Vprašanje?

Pokličite in z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja.

Kontakt

Naslov

Mcomp d.o.o.,

Telefon

+386 59 049 711

E-Mail

Info@mcomp.si

Odpiralni čas

Ponedeljek - Četrtek: 09-16h, Petek: 09-12h

Lokacija

Naš računalniški servis, lociran na obrobju Ljubljane, je tukaj, da vam zagotovi hitro in zanesljivo podporo, od Ljubljane do Postojne.

 

Naša ekipa je pripravljena hitro odzvati na vaše klice in zagotoviti strokovno pomoč na kraju samem.

 

Smo prilagodljivi glede terminov in se trudimo delovati v skladu z vašim urnikom.