4K ŠPORTNA KAMERA ANDOWL Wifi z daljincem vodotesna - ČRNA - DARILO

31423
4KCAM
OSTALE ZNAMKE
Kamere
Novo
1 leto
Ni na zalogi
Redna cena 59,90 €. Prihranite 20,00 € (33 %). Najnižja cena: 39,90€
39,90
V košarico
Tehnične podrobnosti

Blagovna znamka OSTALE ZNAMKE
Zaloga Na zalogi

Opis izdelka

Pokažite svoj slog na 4K videu. Ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen uporabnik v akcijskem video svetu. Kamera vam ponuja vse, kar potrebujete za začetek, vključno z številnimi dodatki za vsako situacijo. Podajte se idejam nasproti in ustvarite posnetke 4K resoluciji. Lahko snemate tudi pod vodo. Poseben ovitek ščiti kamero do globine 30 metrov. Svoje posnetke lahko preprosto naložite preko WiFi aplikacije na vaš mobilni telefon ali tablični računalnik.


Podroben opis

DO 4K VIDEO IN WIFI NADZOR PREKO APLIKACIJE - Snemate lahko z resolucijo DO 4K, da dobite videoposnetke visoke ločljivosti. Čas snemanja je približno 90 minut z 64 GB Micro SD kartico, če je baterija (900mAh) popolnoma napolnjena. Snemate lahko videoposnetke, fotografirate, prenašate in pregledujete videoposnetke in fotografije prek namenske aplikacije z mobilnim telefonom v razdalji 15m (50ft).

• 30M POD VODO & DALJINEC Z ZAPESTNICO - snemate lahko video posnetke in posnamete fotografije do 30 m pod vodo z vodotesnim ohišjem. Ta vodotesna športna kamera je opremljena z daljinskim upravljalnikom z razdaljo do 15 m, kar omogoča lažje fotografiranje (ne uporabljajte ga pod vodo). Daljinski upravljalnik lahko uporabite kot zaklop za fotografiranje in snemanje videoposnetkov. Daljinski upravljalnik je samodejno povezan z akcijsko kamero visoke ločljivosti in pred tem ne potrebujete nobene nastavitve.

• 2 " BARVNI ZASLON & DIVERSE SHOOTING FEATURES - Svojo fotografijo in videoposnetek lahko takoj pregledate na LCD zaslonu velikosti 2 palca. Ta športna akcijska kamera ponuja tudi pogled širokega kota 170 stopinj. Ta akcijska kamera wifi ponuja različne možnosti fotografiranja in fotografiranja, kot so TIME LAPSE, LOOP RECORD, SLOW MOTION RECORD, DRAMA SHO, INTERVAL TIMER SHOOTING, način vožnje, časovni žig, osvetlitev, ravnovesje beline itd.

• VELIKO DODATKOV ZA SNEMANJE - V paketu je veliko dodatkov, ki jih združite in namestite na različne načine. Posnetke lahko dobite z različnimi nastavitvami v ekstremnih športih, kot so drift, smučanje, deskanje, lov, potapljanje, motorno kolo, kolesarjenje, plezanje, skakanje s padalom itd.

• GARANCIJA KAKOVOSTI IN DENARNA GARANCIJA - Ta akcijska kamera z daljinskim upravljalnikom je profesionalno zasnovana za vaše posnetke in fotografije v športu. Če pride do kakršnih koli težav, vam bomo brezplačno povrnili denar ali zamenjavo, brez dodatnih vprašanj.

Mnenja in ocene kupcev za "4K ŠPORTNA KAMERA ANDOWL Wifi z daljincem vodotesna - ČRNA - DARILO"

Povprečna ocena: 0,00 od 5 temelji na 0 ocenah.

Če ste izdelek že kupili, bomo vašega mnenja zelo veseli!

Sorodni izdelki
Slika izdelka: Elektronska Brezžična Video Otroška Varuška Andowl Q-A128 - Nočna

Elektronska Brezžična Video Otroška Varuška Andowl...

Ni na zalogi
Najnižja cena: 69,90€
79,90 € 69,90 € Dodaj v košarico
Slika izdelka: ANDOWL WIFI VIDEO NADZORNI SISTEM KIT FULLHD + 4X KAMERA HDMI

ANDOWL WIFI VIDEO NADZORNI SISTEM KIT FULLHD + 4X...

Ni na zalogi
Najnižja cena: 249,00€
299,00 € 249,00 € Dodaj v košarico